10% korting

Op deze pagina tonen wij trots de sieraden van Culture mix die wij van ver (de Filipijnen) voor jou dichtbij hebben gehaald. In mei te koop met 10% korting.

Culture Mix ontwerpt, produceert en verkoopt sinds 1986 haar eigen originele handgemaakte mode-sieraden. Twee keer per jaar worden er nieuwe collecties ontwikkeld voor de zelfbewuste, moderne en stijlvolle vrouw.

Elk seizoen worden de kleurrijke collecties¬†gemaakt in vijf nieuwe, modieuze en levendige kleurthema’s. De stijl is onderscheidend en herkenbaar.¬†

De organische, gladde harsvormen worden gecombineerd met andere materialen. Zowel modieus als tijdloos. Zij gebruiken de hoogste kwaliteit natuurlijke materialen en gekleurde harsen. Elke kraal wordt met veel zorg en oog voor detail met de hand gemaakt.

Cullture mix vindt het belangrijk dat de sieraden onder eerlijke en correcte omstandigheden worden geproduceerd. Om die reden produceren zij uitsluitend in eigen fabriek. Hun werknemers zijn volwassen en werken onder gezonde, veilige omstandigheden en worden eerlijk betaald.

Gemaakt met de ziel, draag het met trots!