Ruilen:

Ruilen binnen 14 dagen met de kassabon. Opruimingsartikelen, boeken en oorbellen kunnen niet geruild worden. Bij retour geven wij geen geld terug maar geven wij klanten de mogelijkheid om een ander artikel uit te zoeken.

Cadeaubonnen

Wij verkopen cadeaubonnen van de Stichting Wereldwinkels Nederland. Prachtig ingepakt. Wij nemen uitsluitend cadeaubonnen van Stichting Wereldwinkel Nederland en cadeaubonnen/kaarten van de VVV aan, om artikelen uit de winkel te betalen.  Wij wisselen geen bonnen in voor contant geld.

Vaste klanten

Bij elke aankoop kun je een stempel op jouw stempelkaart krijgen. Je krijgt per € 10 besteding een stempel. Bij inlevering van een volle stempelkaart (10 stempels) krijg je € 5 korting op je eerstvolgende aankoopbedrag. Via onze nieuwsbrief houden wij je – onder andere – op de hoogte van wisselingen in onze collectie.

Voor de periodieke nieuwsbrief kun je je aanmelden via de website of bij inlevering van de stempelkaart. Via de website kun je je ook weer afmelden.

Bestellen

Indien je een artikel wil bestellen dat wij niet op voorraad hebben dan kunnen wij bij onze leveranciers proberen dat artikel te vinden. In dat geval noteren wij je telefoonnummer zodat onze inkopers je kunnen informeren. Bij bijzondere artikelen of artikelen met een aankoopprijs van € 50 of meer spreken wij, na contact en mogelijk een foto uitwisseling van het artikel, af of wij het product aankopen. Wij vertrouwen erop dat gemaakte afspraken worden nagekomen.

Voor bedrijven en instellingen verzorgen wij graag uw FAIR koffie en/of FAIR thee van diverse uitstekende leveranciers. Grootverpakkingen zijn mogelijk. Ook kunnen afspraken gemaakt worden over de bezorging.

(cadeau)Pakketten

In goed overleg kunnen wij speciale (eindejaars en of cadeau)pakketten voor je of jouw bedrijf samenstellen. Ook kunnen wij een speciale avondopenstelling voor je medewerkers regelen. Neem voor eindejaars/cadeau pakketten of avondopenstellingen contact op met [email protected].