Wereldreizigers

Jonge en oudere wereldreizigers

Reizen naar verre bekende en onbekende bestemmingen is heel populair. Omdat we meer aandacht voor het verhaal achter het product willen laten zien en om jongere en oudere wereldreizigers – die naar verre landen willen – ook een nuttige bestemming mee te geven proberen we de wereldreizigers met onze producenten in contact te laten komen.

Wij zouden graag willen dat de jonge (backpackende) en oudere wereldreizigers onze FAIR producenten bezoeken om de lokale ervaringen op te doen. Nog mooier is het voor ons, maar ook voor andere wereldreizigers, om met verhalen, foto’s en filmpjes daar verslag van te doen. Deze foto’s en filmpjes kunnen wij weer voor onze website gebruiken en creëren daarmee weer een platform voor andere wereldreizigers maar ook voor het FAIR verhaal van onze producten en producenten.

€ 50 voor elk beeldverslag

Wij dagen de wereldreizigers graag uit en belonen foto en film verslagen die wij mogen gebruiken graag met een tegoedbon bij FAIRdichtbij van € 50. Neem via [email protected] contact op voor nadere afspraken.