Wilt u ook weer graag cadeautjes kopen om dierbaren of de buren te bedanken voor wat ze afgelopen periode voor u hebben betekend of om uzelf een beetje te verwennen? Tegenwoordig kopen we onze producten graag dichtbij huis om zo onze lokale ondernemers te ondersteunen.

In de winkel van FAIRdichtbij aan de Kremerstraat 25 in Bergen op Zoom kunt u heerlijke verse en gedroogde oesterzwammen kunt kopen uit de kelders van Bergen op Zoom. Er zijn ook hele mooie cadeautjes uit de hele wereld. Als u hier iets koopt in de maakt u in ieder geval drie mensen blij in deze moeilijke tijden, uzelf, de ontvanger van het cadeau en onze producenten uit Azië, Afrika en Latijns-Amerika.

Door het coronavirus dat nu wereldwijd ongenadig toeslaat worden ook de mensen daar getroffen die het al niet gemakkelijk hebben. Ook zij zitten thuis door de wereldwijde lockdown, met de kinderen die niet naar school kunnen. Wat dat betreft is het daar hetzelfde als hier, alleen met dit verschil dat we in Europa een sociaal vangnet hebben en in arme landen is dat een stuk minder.

Kom daarom eens langs in de winkel voor meer informatie. Ook als u een leuke attentie – bijvoorbeeld aan het einde van het jaar – nodig hebt om de mensen in uw omgeving te bedanken voor hun tomeloze inzet, kunt u bij ons terecht. Laten we ook de mensen uit de derdewereldlanden niet vergeten want het coronavirus treft ons allemaal. Laten we elkaar helpen in deze barre tijden.